Winkelwagen

Afnemers

Groothandel
Het heerlijke sap wordt aan verschillende segmenten verkocht: de detaillist die zich wil onderscheiden, speciaalzaken,horeca, grote bedrijven (bedrijfskantines), sportscholen. Ook binnen zorginstellingen past het gezonde sap.

Horeca
Uw gast wil iets anders dan de zoete frisdrank en u kunt een echt lekker sap presenteren. Het 0,2 liter flesje ziet leuk uit, en wanneer u dit flesje op tafel zet kan de gast meteen lezen welk een gezond en lekker sap hij drinkt. Voor de cateraar is Van Appeven ook een mooi product. Een alcoholvrij welkomstdrankje voor de BOB. De Appeltapmag op uw ontbijtbuffet niet ontbreken.

Speciaalzaken
U wilt zich onderscheiden met kwalitatief goede producten. Een goed product van Nederlandse bodem, zonder geur- kleur- en smaakstoffen, weten uw klanten zeker te waarderen.

Boerderijwinkels
Van Appeven sap mag in uw winkel eigenlijk niet ontbreken. De klanten komen voor producten met de echte smaak van vroeger, en dat is precies wat ze met Van Appeven sap krijgen. Met sappen, en vooral met de Appeltap, heeft u een mooi, gezond en lekker product. Klanten die naast flessen ook de Appeltap verkopen, zien de sapverkoop flink toenemen. Op het boerderijterras kunt u de 0,2 liter flesjes serveren.

Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op de zakelijke pagina

Fruitbedrijf van Appeven

Groeneweg 1
6049 CE Herten-Ool
Nederland
+31 (0)475 33 48 10
info@appeven.nl

Bedrijfsgegevens

KVK: 13043368
BTW nr: NL115023999B01
IBAN: NL 32 RABO 0121800148
BIC: RABONL2U
Algemene voorwaarden