Onze kenmerken

Waar wij ons van onderscheiden…

De sappen van Van Appeven zijn 100% puur en verantwoord. Sap waarvan uw gasten tot de laatste druppel van genieten. Sap waar uw gasten voor terug komen. Sap wat een toegevoegde waarde heeft voor uw onderneming. 
Sap wat écht sap hoort te zijn!

van Appeven fruitsappen zijn 100% puur! Dat betekend dat er geen toegevoegde suikers en conserveringsmiddelen aan het sap zijn toegevoegd. Maar wat wel denkt u dan? écht helemaal niets! 
Onze sappen worden gepasteuriseerd en daarna in de flessen gebotteld. Pasteuriseren is het kort verhitten van het sap, waarbij de schadelijke bacterien vernietigd worden en de kwaliteit gewaarborgd blijft.
Op deze manier kunnen wij u de kwaliteit bieden die u van ons gewend bent. 

Buiten de flessen bieden wij ook de appeltap aan. Dit is de eerste bag-in-box appelsap wat in de BENELUX verkrijgbaar was. Het grote voordeel van de appeltap is dat deze buiten de koelkast geopend tot wel 60 dagen houdbaar is! Dat is dus zorgeloos lang genieten!

Exclusieve producten

Omdat ons sap exclusief is hebben wij ervoor gekozen om onze sappen niet in supermarkten aan te bieden. Uw gasten zullen dus sneller terug komen voor een herhaalaankoop. U serveert dus een hoogwaardig kwalitatief product.

Niets erin, niets eruit

Het motto van Van Appeven is, we voegen helemaal niets toe aan het sap. Met behulp van korte verhitting wordt het sap houdbaar gemaakt. Er worden dus geen conserveringsmiddelen, E-nummers, suikers etc toegevoegd, maar we halen ook geen goede stoffen uit het sap, zoals mineralen en vitamines. 100% puur dus!

Elke keer een nieuwe fles

Wij voeren geen statiegeld op onze flessen. Wij vinden hygiene heel belangrijk en garanderen dan ook dat u een 100% zuivere fles ontvangt. Doordat de fles nieuw is, ziet de uitstraling er ook verzorgd uit. Ook zorgt glas dat de smaak niet beinvloed wordt.
En is de fles leeg? Dan kan hij gerecycled worden via de glasbak.

Geen
concentraat

100% puur sap betekend géén concentraat! Al onze sappen worden gemaakt van het beste fruit. Ons sap blijft van begin tot eind sap. Door de korte verhitting behoud het sap de vitamines en mineralen. 
Alleen het beste fruit zit in onze sappen verwerkt!