Onze kenmerken

Waar wij ons van onderscheiden…

Bij Appeven Fruitsappen draait alles om puurheid en verantwoorde keuzes. Onze fruitsappen zijn 100% natuurlijk en bieden een smaakervaring die iedereen zal verrassen. Van de eerste slok tot de laatste druppel, onze sappen zorgen voor een smaakbeleving die blijft hangen. Klanten zullen steeds weer terugkomen voor deze heerlijke ervaring. Onze sappen zijn niet zomaar een toevoeging aan uw assortiment, maar een waardevolle verrijking voor uw onderneming. Want bij ons is sap zoals het hoort te zijn!

Wat Appeven Fruitsappen echt onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Wij geloven dat alleen het beste goed genoeg is voor onze klanten. Daarom selecteren wij de meest verse en rijpe vruchten, die zorgvuldig worden verwerkt om de natuurlijke smaak en voedingswaarde te behouden. Onze passie voor fruit en ons vakmanschap zorgen ervoor dat elk glas sap een unieke, authentieke ervaring biedt.

Onze inzet voor duurzaamheid gaat verder dan alleen het product. We werken nauw samen met lokale boeren en leveranciers om ervoor te zorgen dat onze ingrediënten op verantwoorde en milieuvriendelijke wijze worden geproduceerd. Dit betekent niet alleen dat onze sappen vrij zijn van toevoegingen, maar ook dat ze bijdragen aan een betere toekomst voor onze planeet.

Bovendien zijn we voortdurend bezig met innovatie om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen. Of u nu een horecagelegenheid runt, een detailhandelaar bent, of een product op maat wenst Appeven Fruitsappen heeft een passend product voor u. Onze diversiteit aan smaken en verpakkingen zorgt ervoor dat er altijd een oplossing is die bij uw wensen past.

Bij Appeven Fruitsappen geloven we dat sap meer is dan alleen een drankje. Het is een moment van puur genieten, een manier om te ontspannen en te genieten van de eenvoudige geneugten van het leven. Met elke slok van onze sappen, brengen we een stukje van de natuur naar u toe, zodat u kunt genieten van de frisheid en vitaliteit van vers fruit, elke dag opnieuw.

Kies voor Appeven Fruitsappen en ontdek het verschil dat puurheid en kwaliteit kunnen maken. Laat uw klanten kennismaken met de ware essentie van fruit en voeg een vleugje verfijning toe aan uw aanbod met onze uitzonderlijke sappen. Want bij Appeven Fruitsappen is elk glas gevuld met passie, zorg en de onmiskenbare smaak van puur natuur.

 

Echte puurheid in enkele fles

Appeven Fruitsappen zijn 100% puur, zonder toegevoegde suikers of conserveringsmiddelen. U vraagt zich misschien af, wat zit er dan wel in? Het antwoord is simpel: helemaal niets anders dan puur sap! Onze sappen worden zorgvuldig gepasteuriseerd, een proces waarbij het sap kort wordt verhit om schadelijke bacteriën te vernietigen en de hoge kwaliteit te behouden. Na pasteurisatie wordt het sap direct in glazen flessen gebotteld, waardoor we de versheid en smaak kunnen garanderen die u van ons gewend bent.

Onze toewijding aan puurheid betekent dat we alleen werken met de beste ingrediënten. We selecteren de meest verse en rijpe vruchten, die met zorg worden verwerkt om hun natuurlijke smaak en voedingswaarde te behouden. Dit proces begint bij het selecteren van het juiste fruit en het samenwerken met boeren die dezelfde passie voor kwaliteit delen als wij. Door nauw samen te werken met telers, kunnen we ervoor zorgen dat elke fles sap voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen.

Het pasteurisatieproces dat we toepassen, is een essentieel onderdeel van onze kwaliteitscontrole. Door het sap kort te verhitten, worden schadelijke bacteriën vernietigd zonder de voedingswaarde en smaak aan te tasten. Dit zorgt ervoor dat ons sap niet alleen veilig is om te drinken, maar ook zijn natuurlijke, verfrissende smaak behoudt. Direct na de pasteurisatie wordt het sap gebotteld in glazen flessen, die de versheid en kwaliteit optimaal bewaren.

Bij Appeven Fruitsappen streven we naar transparantie en eerlijkheid. Onze aanpak van fruitverwerking, gecombineerd met onze inzet voor duurzaamheid, maakt ons een vertrouwde keuze voor iedereen die waarde hecht aan gezondheid en smaak.

Onze glazen flessen zijn bovendien milieuvriendelijk en volledig recyclebaar, wat past binnen onze bredere inzet om niet alleen de beste sappen te produceren, maar ook bij te dragen aan een gezondere planeet.

 

Innovatie en gemak: de Appeltap

Naast onze traditionele flessen bieden wij ook de innovatieve Appeltap aan. Dit was de eerste bag-in-box appelsap die beschikbaar kwam in de Benelux. Het grote voordeel van de Appeltap is de houdbaarheid; geopend blijft deze buiten de koelkast tot wel 60 dagen vers! Dat betekent zorgeloos en langdurig genieten van heerlijk appelsap. Ideaal voor zowel particulieren als bedrijven die kwaliteit en gemak willen combineren.

De Appeltap is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en duurzaamheid. De bag-in-box verpakking beschermt het sap tegen licht en lucht, waardoor de versheid langer behouden blijft zonder dat er conserveringsmiddelen nodig zijn. Dit maakt de Appeltap niet alleen een praktische keuze, maar ook een verantwoorde optie voor bewuste consumenten.

Voor horecagelegenheden en bedrijven biedt de Appeltap een efficiënte oplossing die zowel tijd als kosten bespaart. Het eenvoudig te gebruiken tapsysteem maakt het serveren van appelsap snel en moeiteloos, wat ideaal is voor drukke omgevingen. Bovendien neemt de Appeltap minder ruimte in beslag dan traditionele flessen, wat handig is voor opslag en transport.

Particulieren zullen de Appeltap waarderen om zijn gebruiksgemak en lange houdbaarheid. Of het nu gaat om een feestje, een picknick of gewoon voor dagelijks gebruik, de Appeltap zorgt ervoor dat er altijd vers appelsap beschikbaar is. Dankzij de handige tapkraan kunnen zelfs kinderen gemakkelijk hun eigen drankje inschenken, zonder knoeien of gedoe.

Bij Appeven Fruitsappen zijn we voortdurend op zoek naar manieren om onze producten en diensten te verbeteren. De introductie van de Appeltap is een voorbeeld van onze inzet voor innovatie en klanttevredenheid. We luisteren naar de behoeften van onze klanten en ontwikkelen oplossingen die het leven gemakkelijker en aangenamer maken.

Onze toewijding aan kwaliteit betekent dat de Appeltap hetzelfde heerlijke, pure appelsap bevat dat u van ons gewend bent. Gemaakt van de beste appels, zonder toegevoegde suikers of conserveringsmiddelen, biedt de Appeltap een authentieke smaakervaring die zowel gezond als lekker is.

Bij Appeven Fruitsappen zijn we toegewijd aan het leveren van de beste kwaliteit sappen, zodat iedereen kan genieten van puur, verantwoord en verrukkelijk sap. Proef het verschil, ervaar de puurheid en laat uw onderneming stralen met de sappen van Appeven Fruitsappen.

Exclusieve producten

Omdat ons sap exclusief is hebben wij ervoor gekozen om onze sappen niet in supermarkten aan te bieden. Uw gasten zullen dus sneller terug komen voor een herhaalaankoop. U serveert dus een hoogwaardig kwalitatief product.

Niets erin, niets eruit

Het motto van Van Appeven is, we voegen helemaal niets toe aan het sap. Met behulp van korte verhitting wordt het sap houdbaar gemaakt. Er worden dus geen conserveringsmiddelen, E-nummers, suikers etc toegevoegd, maar we halen ook geen goede stoffen uit het sap, zoals mineralen en vitamines. 100% puur dus!

Elke keer een nieuwe fles

Wij voeren geen statiegeld op onze flessen. Wij vinden hygiene heel belangrijk en garanderen dan ook dat u een 100% zuivere fles ontvangt. Doordat de fles nieuw is, ziet de uitstraling er ook verzorgd uit. Ook zorgt glas dat de smaak niet beinvloed wordt.
En is de fles leeg? Dan kan hij gerecycled worden via de glasbak.

Geen
concentraat

100% puur sap betekend géén concentraat! Al onze sappen worden gemaakt van het beste fruit. Ons sap blijft van begin tot eind sap. Door de korte verhitting behoud het sap de vitamines en mineralen. 
Alleen het beste fruit zit in onze sappen verwerkt!