Private Labeling

Onze producten met uw naam..

Bij Appeven Fruitsappen is het mogelijk om te kiezen voor een private label. Dit kan heel simpel een eigen etiket zijn op een standaard fles, maar ook een eigen fles of een luxere fles. Of een gepersonaliseerde bag-in-box. Wij gaan aan de slag met uw wens.

Ons doel is om zo veel mogelijk mee te denken met uw wensen. Zo krijgt u een volledig gepersonaliseerd product.

Loonpersen
Het mogelijk om uw fruit te laten persen. Appeven Fruitsappen heeft een eigen perserij, waar kwaliteit voorop staat. Wij vinden het belangrijk dat uw eigen fruit in uw sap terecht komt.

We persen het hele jaar door, maar vanaf de nieuwe oogst kan het zijn dat er langere levertijden zijn dan u van ons bent gewend.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Eventueel kunnen wij het fruit bij u ophalen. Het fruit wordt gesorteerd, slecht fruit komt niet in het sap. Bijvoorbeeld: indien er een plekje op de appel zit, wordt deze eruit gesneden. Hierdoor zit alleen de beste kwaliteit fruit in het sap. En dat proef je! Na het sorteren wordt het fruit gewassen. Het fruit gaat vervolgens de vermaler in, hierna wordt het geperst tot sap. De pulp wordt apart opgevangen.

Na het persen wordt het sap opgeslagen in tanks. Iedere klant krijgt een eigen tank, u krijgt dus gegarandeerd uw eigen sap terug.

Het sap wordt houdbaar gemaakt door dit te pasteuriseren. Hierdoor worden de schadelijke bacteriën vernietigd en blijven de vitamines, mineralen en vezels behouden. Hierna wordt het afgevuld in flessen of de bag-in-box.

Wilt u graag uw fruit laten persen tot sap? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het persen van fruit tot sap? Neem dan contact met ons op.

Eigen smaak

Wij maken inmiddels meer dan twintig verschillende soorten sappen, dit zijn de fruitsappen. Maar wij hebben ook ervaring met groentesappen, siropen en water met een smaak. Heeft u interesse in een smaak die wij niet standaard in ons assortiment hebben? Dan kijken we graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.

FRUITSAPPEN

De fruitsappen zijn de hoofdtaak binnen onze organisatie. Alle fruitsappen zijn 100% natuurlijk, zonder enige toevoegingen en niet uit concentraat. Wij bieden een standaardassortiment aan van tientallen combinaties. U kunt ons assortiment vinden bij: Onze sappen.

Het hoofdingrediënt is de appel, maar daar voegen wij graag een fruitsoort aan toe. Voor de houdbaarheid van de sappen wordt het sap gepasteuriseerd. Dit een gecontroleerd verwarmingsproces, het sap wordt verwarmd tot 78°C. Hierdoor blijft de smaak behouden, maar ook vitamines en mineralen.

GROENTESAPPEN

Naast fruitsappen is het mogelijk om groentesappen te produceren. Wij kunnen veel groenten persen en bottelen. Wij kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.

siropen / water met smaak

Wij produceren siropen en water met een smaak volgens uw recept. Eventueel is het mogelijk dat wij samen een recept gaan ontwikkelen. Dit is volledig private label.

Mogelijkheden bespreken?

Heeft u vragen of wilt u graag de mogelijkheden m.b.t. onze sappen voor uw bedrijf bespreken? Vul dan ons contactformulier in en we zullen u z.s.m. contacteren.