Private Label

Onze producten met uw naam..

Bij Appeven Fruitsappen streven we ernaar om aan al uw wensen tegemoet te komen, inclusief de mogelijkheid voor een private label. Of u nu een eigen etiket wilt op een standaard fles, een volledig aangepaste fles of zelfs een luxueuze verpakking, wij maken het mogelijk. We bieden ook de optie voor een gepersonaliseerde bag-in-box, zodat uw merknaam opvalt en uw klanten een unieke ervaring krijgen.

Ons doel is om volledig aan te sluiten bij uw visie en behoeften, zodat u een product krijgt dat perfect past bij uw merkidentiteit. Van het ontwerp van het label tot de keuze van de verpakking, wij gaan graag met u in gesprek om aan al uw eisen te voldoen.

Wilt u graag uw fruit laten persen tot sap, met uw eigen private label? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het persen van fruit tot sap en het creëren van een uniek product dat perfect past bij uw merk? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van uw wensen.

Eigen smaak

Bij Appeven Fruitsappen streven we ernaar om aan al uw smaakvoorkeuren te voldoen. Met meer dan twintig verschillende soorten sappen, waaronder fruitsappen, groentesappen, siropen en gearomatiseerd water, hebben we een breed assortiment om uit te kiezen. Maar we begrijpen dat uw smaak misschien uniek is en dat u op zoek bent naar iets speciaals.

Als u interesse heeft in een smaak die niet standaard in ons assortiment voorkomt, dan staan we klaar om samen met u te verkennen wat de mogelijkheden zijn. Ons ervaren team van experts staat klaar om uw ideeën tot leven te brengen en een gepersonaliseerd sap te creëren dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Of het nu gaat om een exotische fruitcombinatie, een unieke groentesapmix of een verfrissende nieuwe smaak voor uw water, wij gaan graag de uitdaging aan om iets speciaals voor u te maken. Samen kunnen we uw visie realiseren en een product ontwikkelen dat perfect past bij uw smaak en voorkeuren.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw ideeën te bespreken en te ontdekken hoe we samen uw eigen unieke smaak kunnen creëren. Bij Appeven Fruitsappen zijn we er trots op om aan uw sapbehoeften te voldoen, hoe uniek ze ook mogen zijn.

FRUITSAPPEN

Fruitsappen vormen de essentie van onze organisatie. Bij Appeven Fruitsappen streven we naar puurheid en smaakbeleving in elk glas dat we serveren. Onze fruitsappen zijn niet alleen 100% natuurlijk, maar bevatten ook geen enkele toevoeging en zijn niet uit concentraat. We bieden een uitgebreid standaardassortiment van tientallen heerlijke combinaties, elk zorgvuldig samengesteld om uw smaakpapillen te verwennen. U kunt ons diverse assortiment vinden op onze pagina ‘Onze sappen’.

Hoewel de appel vaak als hoofdingrediënt fungeert, voegen we graag andere fruitsoorten toe om een verrukkelijke mix van smaken te creëren. Of het nu gaat om sappige peren, exotische mango’s, of frisse bessen, we streven ernaar om een breed scala aan smaken aan te bieden die voldoen aan de diversiteit van uw smaakvoorkeuren.

Om de natuurlijke smaak en voedingsstoffen van onze sappen te behouden, ondergaan ze een zorgvuldig pasteurisatieproces. Dit gecontroleerde verwarmingsproces verhoogt de temperatuur van het sap tot 78°C, waardoor schadelijke bacteriën worden geëlimineerd terwijl de smaak, vitamines en mineralen behouden blijven. Het resultaat is een verfrissend en voedzaam drankje dat rechtstreeks uit de natuur komt, zonder enige kunstmatige toevoegingen.

Bij Appeven Fruitsappen geloven we in de kracht van eenvoud en authenticiteit. Onze fruitsappen zijn meer dan alleen een verfrissende dorstlesser; ze zijn een eerbetoon aan de natuurlijke pracht en smaakrijkdom van vers fruit. We nodigen u uit om te genieten van onze heerlijke selectie fruitsappen en te ontdekken hoe de natuurlijke smaken uw zintuigen kunnen prikkelen en uw dorst kunnen lessen, één verfrissende slok tegelijk.

GROENTESAPPEN

Naast onze uitgebreide selectie aan fruitsappen bieden we bij Appeven Fruitsappen ook de mogelijkheid om verfrissende groentesappen te produceren. Groentesappen vormen een voedzame en energieke aanvulling op ons assortiment, waardoor u kunt genieten van een scala aan gezonde opties die uw welzijn ondersteunen.

Onze expertise strekt zich uit tot het persen en bottelen van verschillende groenten, waardoor we een diversiteit aan smaken en voedingsstoffen kunnen bieden. Of u nu de voorkeur geeft aan klassieke groenten zoals wortelen en komkommers, of op zoek bent naar meer gedurfde combinaties met spinazie en bieten, wij staan klaar om samen met u te verkennen wat de mogelijkheden zijn.

Groentesappen zijn niet alleen een heerlijke manier om uw dagelijkse portie groenten binnen te krijgen, maar ze bieden ook een scala aan gezondheidsvoordelen, waaronder het bevorderen van een gezonde spijsvertering, het versterken van het immuunsysteem en het verbeteren van de algehele vitaliteit. Bij Appeven Fruitsappen geloven we in de kracht van groenten als bron van natuurlijke energie en welzijn, en we zijn vastbesloten om u te helpen genieten van alle voordelen die ze te bieden hebben.

Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden om groentesappen te integreren in uw assortiment. Of het nu gaat om een aanvulling op uw bestaande assortiment of het creëren van een geheel nieuw productassortiment, wij staan klaar om uw visie tot leven te brengen en u te voorzien van hoogwaardige groentesappen die voldoen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren.

siropen / water met smaak

Bij Appeven Fruitsappen gaan we verder dan alleen fruitsappen en groentesappen. We bieden ook de mogelijkheid om siropen en water met een smaak te produceren, helemaal volgens uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een traditionele siroop met een unieke twist of verfrissend water met een subtiele hint van fruit, wij staan klaar om uw ideeën tot leven te brengen.

Onze siropen en water met smaak worden volledig op maat gemaakt, zodat u een product krijgt dat perfect aansluit bij uw smaakvoorkeuren en merkidentiteit. Of u nu een bestaand recept heeft dat u wilt laten produceren of dat u samen met ons een nieuw recept wilt ontwikkelen, wij zijn er om u te ondersteunen bij elke stap van het proces.

Onze private label-optie zorgt ervoor dat het eindproduct volledig past bij uw merk. Uw logo, kleuren en branding kunnen worden toegevoegd aan de verpakking, waardoor u een uniek product krijgt dat perfect aansluit bij uw bedrijf.

Samenwerken aan een nieuw recept kan een opwindend proces zijn, waarbij we samen de perfecte balans van smaken en ingrediënten ontdekken. Ons ervaren team van experts staat klaar om u te begeleiden en te adviseren, zodat u een eindproduct krijgt waar u trots op kunt zijn.

Of het nu gaat om siropen voor cocktails, mocktails of gewoon om te mixen met water, of water met een verfrissende smaak voor een gezonde en hydraterende optie, wij zijn er om uw visie werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen bij het creëren van uw eigen unieke siropen en water met smaak. Bij Appeven Fruitsappen zijn de mogelijkheden eindeloos en streven we ernaar om aan al uw smaakbehoeften te voldoen.

Mogelijkheden bespreken?

Heeft u vragen of wilt u graag de mogelijkheden m.b.t. onze sappen voor uw bedrijf bespreken? Vul dan ons contactformulier in en we zullen u z.s.m. contacteren.